Keresés

Online jegyvásárlás

Betegtájékoztató

Kérjük, hogy a kúra megkezdése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót:

Tájékoztató a szakorvosi beutalóval érkező vendégek részére  (érvényes 2024. január 8-tól)

Adatvédelmi tájékoztató

Fenti tájékoztató a kúra megkezdésekor átadásra kerül, melynek átvételét a fürdővendég aláírásával igazolja.

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!


GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért csak az adott fürdőbe mehetek?
A fürdő kiválasztása orvos szakmai döntés. A kezelőorvos dönti el, hogy a betegnek melyik gyógyvíz segíthet a legjobban. Társaságunknak ezt nincs lehetősége felülbírálni. A kezelőorvossal kell megbeszélni, ha valaki másik fürdőbe szeretne járni. Egy megkezdett kúra esetén nincs lehetőség fürdőt váltani.

Mikor kell elkezdeni a kúrát? 
A kúrát annak felírásától számított 30 napon belül lehet elkezdeni, de érdemes minél előbb. A kúra megkezdésének az első kezelési alkalom minősül. Amennyiben Ön a kúra regisztrálása napján nem szeretne kezeléseket igénybe venni, ezt biztosítjuk részünkről, azonban ezzel a kúra nem minősül megkezdettnek.

Meddig és hogyan mondhatom le a kezelést?
A kezelések időpontjának módosítására legkésőbb a szolgáltatás megkezdése előtt 24 órával, kizárólag személyesen vagy írásban (e-mailben) van lehetőség. Amennyiben ez nem történik meg, az igénybe nem vett kezeléseket nem áll módunkban sem áthelyezni, sem visszatéríteni.

Mennyi ideig lehetek bent a fürdőben NEAK-os kezelés esetén?
2022. július 1-jétől, aki csak gyógyvizes fürdésre kapott beutalót 2 órát tartózkodhat a fürdőben, aki egyéb kezelést is igénybe vesz, 3 órát élvezhetik a fürdőzést. Ez alól kivétel a Palatinus fürdő, ahol időkorlát nélküli a bent tartózkodás.