Keresés

Online jegyvásárlás

Thalasso terápia

 

tengeri élmény
THALASSO TERÁPIA

 

Merüljön el az óceánban és élvezze jótékony hatását.

A thalasso terápia során különböző fürdőkkel, pakolásokkal és ezeket kombináló kezelésekkel kényeztetjük Önt, amihez gyógyító és ápoló hatású tengeri ásványianyagokat, nyomelemeket, algákat és iszapot használunk. Ezeket a különleges anyagokat a thalasso terápiában élen járó Thalion cég biztosítja számunkra. Ez a vállalat a franciaországi Bretagne partjainál a világ legnagyobb természetes algatelepén, a természetre és a környezetre figyelemmel dolgozza fel a legértékesebb algákat.

A Thalion testkezelések a testi-lelki harmónia, kikapcsolódás és derű forrását nyújtják. Igazi szépségrituálék, melyek teljesen személyre szabottan alkalmazhatóak és minden igényt kielégítően a legjobb megoldást kínálják. A testkezelésekhez élvonalbeli tengeri kozmetikumokat használunk, melyek magukban rejtik a tenger és az legjobb minőségű algák valamennyi jótékony hatását.

 

tengeri élmény
MÉREGTELENÍTÉS

 

MÉREGTELENÍTŐ RITUÁLÉ testmasszázs + pakolás (90 perc)
A méregtelenítő pakolást, méregtelenítő testmasszázst és talpmasszázst is tartalmazó komplex méregtelenítő rituálé hatékonyan hat a vízvisszatartás ellen, segíti a méregtelenítést és stimulálja a vérkeringést. A hosszan tartó, jótékony hatása van az egészség megőrzése és komfortérzet javítása érdekében. Kihagyhatatlan azok számára, akik alakformáló programban vesznek részt.

 

23.000 Ft

 

tengeri élmény
THALASSO RELAXÁLÁS

 

HÁT LAZÍTÁSA peeling, pakolás, masszázs (45 perc)
A bőrradírozást követően a tengeri pakolás kifejti melegítő, nyugtató hatását. Majd a relaxáló masszázs lassú és intenzív mozdulatainak hatására fokozatosan enyhül a feszültség a nyakon és a háton. Igazán kellemes kikapcsolódás.

 

10.000 Ft

 

THALION TERMÉKEK