Keresés

Online jegyvásárlás

XXIII. kerületi nyugdíjas kedvezmény

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. együttműködése alapján a soroksári nyugdíjasok 2024. évben 50%-os kedvezménnyel juthatnak be a Pesterzsébeti Jódos – Sós Gyógy- és Strandfürdőbe! A kedvezmény a 2024. március 1. – december 19. közötti időszakra vonatkozik. A nyugdíjas (kedvezményes) belépőjegy így 1.750 Ft (3.500 Ft helyett). A kedvezményt valamennyi soroksári nyugdíjas igénybe veheti.

A kedvezmény az alapzónás szolgáltatásokra vehető igénybe (a szaunavilágra nem). A kedvezmény hétfőn és csütörtökön 8-12 óra között vehető igénybe (kivéve ünnepnapokon).
A Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő pénztárában a pesterzsébeti nyugdíjasoknak be kell mutatni a lakcímkártyát, a nyugdíjas igazolványt, valamint le kell adni a kedvezmény használatára feljogosító fürdőkupont.

A fürdőkupont a XXIII. kerületi Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti épületében, a Polgármesteri Kabinet munkatársánál, Jeszenszky Rózsánál, illetve az Újtelepi Ügyfélszolgálati Irodában (Újtelepi út 2.) vehetik át.  A fürdő kupon átvételéhez be kell mutatni egy érvényes lakcímkártyát, továbbá a nyugdíjas igazolványt.

A fürdő kupont csak az a személy jogosult felhasználni, aki azt átvette, ezt a felhasználásakor a Fürdő ellenőrzi. A fürdő kupont 2024. március 1-től lehet átvenni.